Wijn en Spijs

Unieke verwennerij tot in de puntjes!

 

Een gevoel van gastvrijheid! Dat is ons antwoord op de vraag wat wij het liefste willen dat onze klanten en gasten ervaren. Graag ontvangen we jou in onze warme, mediterrane wijnwinkel en sinds twee jaar ook huiskamerrestaurant Le Tournesol. Hier word jij als gast heerlijk verwend met verrukkelijke wijnen en bijpassende gerechten. Huh? Niet andersom? Nee!

Bij de wijnen is het namelijk twee decennia geleden begonnen. Bijna twintig jaar later en een schat aan ervaring, kennis en deskundigheid verder, komt een nog altijd groeiende groep klanten graag bij ons voor de juiste wijnen en advies. Op organische wijze zijn in de loop van de jaren de bijpassende hapjes bij onze wijnproeverijen uitgegroeid tot culinaire, knusse en vooral gezellige avondjes wining & dining voor kleinere gezelschappen. Of je nu komt voor die ene unieke wijn, een doos wijn voor een feestje, wijnadvies of een avondje verwend worden, voel je vooral van harte welkom!

 

Wijnhandel en huiskamerrestaurant ineen

 

‘Dit is het allerleukste om te doen’

 

Dé passie van Marianne is Wijn met een hoofdletter en die deelt ze graag met jou! In onze winkel moet jij je als klant koning voelen. Tevreden naar huis gaan met de juiste wijn, het juiste advies of een mooie fles om weg te geven, zowel zakelijk (relatiegeschenken) als in de privésfeer. Een lekkere wijn voor op een feest of receptie, een mooie wijn bij het eten, of zomaar een speciale voor jezelf, omdat er maar één zondag in de week zit. Zeg nou zelf, een goede wijn behoeft geen krans toch?

 

‘Liefde voor koken’

 

Ronald’s hart ligt bij het koken, dat is zijn passie. Graag geven we je in ons huiskamerrestaurant of op ons mediterrane terras even het gevoel van ‘leven als God in Frankrijk’. We nodigen jou en je geliefden uit om bij ons te komen eten in een gezellige, sfeervolle en ongedwongen ambiance en volop te genieten van een unieke combinatie van wijnen en gerechten. Dat onze gasten dat zo ook ervaren, werd tot onze verrassing opgemerkt door Omroep Max. Afgelopen jaar deed ons huiskamerrestaurant mee aan het televisieprogramma ‘Uit mijn keuken’ en we werden pardoes winnaar!

 

Wijn en Spijs

Huiskamerrestaurant

Onze grote liefde voor wijn en spijs bracht ons op deze fantastische locatie in Nuenen. Hier kunnen wij echt ons ‘ei’ kwijt. Als twee grote ervaringsdeskundigen op het bourgondische vlak en vele kookworkshops verder, doen wij niets liever dan jou, je familie, vrienden of relaties in de watten te leggen. Laat je verrassen in ons mediterrane proeflokaal en in de zomer op ons mooie terras, met de allerlekkerste wijnen en bijpassende gerechten. En heb je een favoriete wijn geproefd, dan neem je daar gewoon een doosje van mee uit onze wijnwinkel. Kom en geniet!

 

High Wine

Genieten met High Wine

Wijn, wie houdt er niet van? Wij wel in elk geval! Onze high wine is de perfecte tip voor een mooi familie-, vrienden-, zakenuitje of een vrijgezellenfeestje. Op een leuke, leerzame en culinaire manier laten we jullie graag kennismaken met wijn en bijbehorende spijs, waarbij Genieten met een hoofdletter voorop staat.

 

Gezellige Wijnworkshops

Onze wijnworkshop is een eigenlijk een kleine wijncursus. Een superleuk idee voor een uitje met vrienden, familie, werk of onderdeel voor een vrijgezellenuitje. Met plezier vertellen wij jullie in het kort van alles over wijnen en het ruiken en proeven daarvan. Daarna is het uiteraard tijd voor het echte werk. In combinatie met begeleidende hapjes gaan jullie wijnproeven, natuurlijk in prachtige Riedelglazen. Kom samen (verder) kennismaken met de fascinerende wereld van wijnen.