Mag ik jouw ……. Valentijn zijn?

Het is bijna Valentijnsdag, en zeker nu gaan we kleine lichtpuntjes waarderen. Daarom hebben wat leuke acties: je geliefde te verwennen, of zomaar een kleinigheid om weg te geven aan iemand speciaal…  

Bottega Moscato ‘Il Vino Del Amore’ Pink NV

Deze mousserende rosé wijn is een zeer bijzonder glas Moscato. In de neus tinten van licht zoet fruit en een klein beetje meloen. De smaak is rijkelijk, complex en ongekend zacht. In een  rose flesje met een roos erop.

Bottega Moscato ‘Il Vino Dell Amore’ Piccolo NV

Strogeel, met een lichtroze tint. Aroma’s van bloemen, fruit en muskaat druiven. Delicate smaak, zoet met een hint van rozen. Fijne en zeer aanhoudende mousse. Prima geschikt als begeleider van zoete desserts, bij zomerse fruitsalades, maar ook heerlijk te drinken als aperitief. Ook in een geweldige verpakking met een roosje erop! Deze hebben we ook in een normaal formaat in een speciale cadeauverpakking (€ 14,95)

Beide piccolo’s kosten € 5,95 per stuk

Daarnaast ons gewone assortiment bubbels. Hoe leuk is het om te bubbelen in je eigen bubbel?

NIEUW! Piñas rosé Piñaq Rosé is op basis van Franse VSOP Cognac, premium vodka uit Nederland en rosé wijn. Het is een blend van exotisch fruit met hinten van zoete frambozen, aardbeien en robijnrode appels. De smaak is een delicate mix van bessen met een vleugje rosé wijn afgerond met de zachtheid van Franse Cognac. La vie en rose! In twee maten verkrijgbaar. Alleen van de verpakking, verheug je, je op Valentijn……..

Bottega