samenwerking met BLOEMATELJEE MONIQUE GEVERS

In samenwerking met BLOEMATELJEE MONIQUE GEVERS, gaan we carnaval opleuken!

Hoe leuk is het om thuis op je gemak of met vrienden, onder het genot van een lekker drankje, iets creatiefs te maken. En daarna te genieten van je eigen resultaat. We hebben voor dit voorjaar weer een paar kei leuke pakketten samengesteld, helaas gaan we ervan uit, dat de voorjaar~workshops (weer) niet door zullen mogen gaan.
De doe het zelf pakketten zijn super leuk en niet moeilijk om te maken, bij elke pakket komt een duidelijk instructiefilmpje en alle materialen die je nodig hebt. Het enigste wat je zelf nodig hebt is gereedschap en creatieve zin.
De pakketten worden in een straal van 20 km gratis thuis bezorgd, we kunnen helaas geen dag en datum (bij elke DIY staan 2 bezorgdatums) afspreken van bezorgen. Een week voor bezorgen krijg je een berichtje via de watch~app, met daarin alle info en een betaalverzoek, als deze is voldaan, komt het instructiefilmpje, natuurlijk altijd voor levering van het pakket.

Inschrijven via site van Bloemenateljee vanaf vrijdag of zaterdag, maar ook voor verdere info!

Het pakket van Sans Oreille omvat: een bubbeltje, diverse zoutjes en pingels. Tevens wat chocolaadjes en Karamel, want wie wordt hier niet vrolijk van? Het gehele pakket van Sans Oreille kost € 9,95

pakket Sans Oreille