Huiskamerrestaurant

Ga met ons mee op culinaire reis

Kom gezellig met z’n tweetjes of samen met vrienden en familie genieten van een gastronomisch diner, waarin Ronald u meeneemt op een culinaire wereldreis. Ervaar en proef de verrukkelijke afwisseling in smaken van de Indonesische, Italiaanse en Franse keuken. Marianne neemt jullie tijdens deze reis bij de hand, om te adviseren over de bijpassende wijnen. Uiteraard worden alle wijnen in Riedelglazen geserveerd. En wil je ons huiskamerrestaurant een avond privé voor jou en je gasten? Dat kan. 

Ons restaurant is vanaf 8 mensen geopend (hoeft niet persé een groep van 8 te zijn, mag 2 maal vier of een ander aantal mensen zijn, als het totaal maar op 8 personen uitkomt). Private dinner is vanaf 10 personen ook mogelijk.

We werken altijd met de allerbeste en verse ingrediënten, vaak ook seizoens- en streekgebonden, zoals met verse asperges direct van het land van de Nuenense kwekerij Jansen als het aspergetijd is. Bovendien koken we altijd speciaal voor onze gasten. Daarom is reserveren noodzakelijk en is ook het aantal personen in overleg. Voor onze prijzen hoef je het niet te laten. Een menu bestaat uit diverse amuses, voor-, tussen- en hoofdgerecht, kaas en nagerecht, inclusief tafelwater kost slechts € 65,=. Dit menu wordt begeleid door vier geweldige glazen wijn. Laat jouw mond op vakantie gaan!

De trotse winnaars van het programma van Omroep Max,  “Uit mijn keuken” Bekijk hier de aflevering.

Wij willen ook via deze weg iedereen bedanken voor alle ontzettend leuke reacties en graag tot snel in ons huiskamerrestaurant of in onze winkel!